Wie ben ik

Ik ben energiek, nieuwsgierig en ik wil jou graag helpen om je lekker in je vel te voelen!

Hi

Mijn naam is Anneke en mijn missie is om mensen te helpen naar een gezond en plezierig leven. Jij en jouw lichaam zijn wat je eet. Je darmen bepalen je gezondheid en het start allemaal als je nog in de buik zit. Dit zijn dan ook mijn 3 pijlers! Ik wil dat iedereen de energie heeft om te doen waar zij zin in hebben. 

Graag help ik jou in deze zoektocht! 

Mijn drijfveer om Hoeksche Voeding en Darmtherapie te starten heeft alles te maken met mijn eigen lange zoektocht naar gezondheid. Ongeveer 10 jaar lang heb ik darm en lever problemen gehad. Dit resulteerde in klachten als buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en geen zin en energie meer hebben om dingen te doen. Oftewel het had een grote impact op mijn leven. In die jaren heb ik veel aan mijn gezondheid gewerkt, ik heb veel geprobeerd en heel veel informatie opgedaan. Toen de reguliere geneeskunde mij niet verder kon helpen, ben ik verder gaan zoeken en zo kwam ik terecht bij darmtherapie. Hiermee is ook mijn passie en interesse gewekt. En ook mijn jarenlange darm en lever klachten werden verleden tijd, ik heb mijn energie weer terug!

Tijdens mijn zwangerschap en het eerste jaar van mijn zoontje heb ik weer ervaren hoe belangrijk darmgezondheid is. Doordat ik te weinig kennis had heeft mijn lichaam behoorlijk moeten afzien tijdens de zwangerschap en dit had effect op mijn herstel na de bevalling. Daarnaast heb ik mijn zoontje niet de beste start kunnen geven waardoor hij veel last heeft gehad van reflux en zijn darmen. Gelukkig zijn zowel ikzelf als mijn zoontje met behulp van darmtherapie van onze klachten af.

Bovenstaande had zo’n impact op mij en mijn leven dat ik besloot dat ik me hier verder in wilde verdiepen en andere mensen wil helpen om dit ook te ervaren. Een mooie basis had ik al met mijn universitaire studie Voeding en Gezondheid aan de Universiteit van Wageningen. Dit heb ik verder uitgebreid met de opleidingen Kindervoedingscoach, Orthomoleculair therapeut gevorderd en Basiscursus Darmtherapie.

Ik zet me 100% in om mensen te helpen in hun zoektocht naar een betere gezondheid. Zodat iedereen kan genieten van het leven!

Persoonlijk

Ik houd er van buiten te zijn, de natuur in en lekker wandelen. Of lekker buiten spelen met mijn zoontjes of naar de speeltuin. Daarnaast houd ik van lezen, koken, restaurantje of terrasje pakken en nieuwe dingen en plekken ontdekken. Het meest gelukkig wordt ik van bovenstaande te delen met familie en vrienden – een lange tafel in de tuin met heerlijk eten erop en iedereen waarvan ik houd in de buurt en lekker aan het spelen en kletsen.

Mijn achtergrond

Bachelor en Master Voeding en Gezondheid aan de Universiteit van Wageningen

Kindervoedings-coach bij de BetterHealth Academy (geaccrediteerd bij BATC, VVET,NVST en KTNO)

Basiscursus darmtherapie bij RP Sanitas Humanus (geaccrediteerd bij MBOG, LVNT en KTNO)

Orthomoleculaire adviseur gevorderd bij de SOFH (geaccrediteerd door KTNO en VBAG)

Masterclass neurotransmitters (geaccrediteerd bij MBOG, LVNT, KTNO, VBAG)